Hondentrimsalon

U kan bij ons terecht voor een totale verwenbeurt van uw viervoeter
Onze specialisatie ligt bij de iets grotere honden
mede door onze eigen berner sennen beren ;-)

Het salon is ENKEL open op afspraak.

Wenst u met uw viervoeter voor een verwenbeurt langs te komen, maak dan tijdig een afspraak. 

Whatsapp/sms : 0476 91 59 72

Bij het niet nakomen van een gemaakte afspraak
wordt 50% van de afspraak in rekening gebracht.
U kan tot 48 uur op voorhand annuleren zonder kosten. 

Volg zeker ons op sociale media 

https://www.facebook.com/hondenkapsalon.vantbronkshof/

https://www.instagram.com/van_t_bronkshof/

Mijn naam is Saskia en samen met mijn gezin hebben we een kleine liefhebberskennel van Berner Sennenhonden. Gebeten door de Bernermicrobe ben ik na de cursussen van hondenfokker en hondeninstructeur en hondentrimster en uiteraard talrijke workshops, sedert 2013 de trotse eigenaar van mijn eigen hondenkapsalon. Gediplomeerd via Syntra West.

De naam van het salon komt van mijn kennelnaam. Iedere pup bij ons geboren krijgt "Van 't Bronkshof" als familienaam. Mede door de aanmaningen van pup eigenaars en vrienden die moeilijk een trimsalon vonden voor de grotere loebassen onder ons, zijn we van start gegaan met een salon waar ze wel welkom zijn, die grote viervoeters.

Met de elektrische trimtafel en het elektrisch bad zijn de grote  rassen bij ons aan het juiste adres om een verwenbeurt te krijgen. We werken met de beste producten en professionele materialen. We staan u bij met raad en daad omtrent de verzorging van uw schat, we werken dan ook naar de wensen van de klant.

Hygiëne, netheid, kwaliteit en het welzijn van uw hond komt op de eerste plaats. Ik besteed alle aandacht aan de verzorging van uw hond en zorg dat deze zich op haar/zijn gemak voelt. Uw hond krijgt hier een individuele behandeling. Er zijn nooit meerdere honden aanwezig in de salon, zodat alle aandacht naar uw hond gaat en zo de beste verzorging gewaarborgd kan worden. Het is vanzelfsprekend dat als u meerdere honden hebt, deze samen naar de salon kunnen komen.

We volgen geregeld workshops e.d. om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends / verbeteringen op vlak van de verzorging. 

Voor meer info, contacteer ons, we helpen we u graag verder.

Een afspraak maken gebeurt het beste via een Whatsapp bericht naar het nr 0476 91 59 72
Ras vermelden en voorkeursmomenten (bvb overdag of 's avonds, of bepaalde dagen/uren) daarna krijg u zo snel mogelijk een voorstel van data.

Tot dan 

Saskia