Enkele nuttige tips...

  1. Breng je hond nooit met een volle maag naar het hondenkapsalon en laat je hond goed uit voor hij binnenkomt. Zo vermijd je dat je hond overgeeft of zijn uitwerpselen achterlaat in onze trimruimte. Breng je hond altijd aan de leiband binnen voor de veiligheid.
  2. Indien je hond loops is, een medische afwijking of een besmettelijke aandoening heeft, horen wij dat graag op voorhand. Zo kunnen wij hier rekening mee houden. Loopse teven worden niet geweigerd maar wel handig het te weten.
  3. Probeer uw hond droog naar het trimsalon te brengen, een natte vacht is moeilijk te behandelen. Uw hond liefst niet vooraf wassen.
  4. Als u een afspraak niet kan nakomen, gelieve mij dan tijdig te verwittigen. Indien u niet tevreden bent vertel het ons, bent u wel tevreden vertel het anderen.
  5. Een goede tip voor thuis: Als u uw hond gaat wassen, zorg er dan eerst voor dat je hond geen klitten heeft. Hier gaat het meestal verkeerd. De hond wordt zonder gekamd of geborsteld te worden in bad gezet en gewassen, waardoor de schade niet meer te overzien is. Een volledige geklitte hond is hiervan het resultaat. En ook wij kunnen hiermee geen wonderen meer verrichten.
  6. Laat ons ook weten als je hond zich niet goed laat behandelen.
  7. Behandel je huisdier thuis al preventief tegen vlooien en teken. Zo vermijd je dat wij extra supplementen moeten aanrekenen om deze behandelingen uit te voeren.