Wie ben ik

Ik ben Saskia en woon samen mijn gezin in het West-Vlaamse Ingelmunster. Onze roedel bestaat momenteel uit enkele Berner Sennen beren die bij ons in huis leven ...

Een eenmalige deelname aan een Berneractiviteit leidde tot een grote hobby die nog altijd aan het uitbreiden is. Het begon allemaal in 2002: we deden met onze eerste Berner Bronko mee aan een jonge hondendag van de BKZS en daar werd gezegd dat we showtraining moesten volgen want blijkbaar stelden we onze Bronko niet zo goed voor, toch niet zoals het moest. Op die showtraining (Lauwe of Oostkamp) zijn we in contact gekomen met andere fokkers en zo kwam van het ene het andere ... Ik (Saskia) was gebeten van de Berner-microbe (Steven daarentegen is er wat in mee gesleurd ;-) ... In september 2002 heb ik me dan ingeschreven in de cursus hondenfokker zodat ik nog meer zou te weten komen over wat er precies allemaal komt bij kijken (en was dat meer dan ik dacht zelfs met al een kast vol boeken in huis) ... Maar we hielden vol, ik was zo geboeid dat ik de droom koesterde om ooit voltijds met honden bezig te kunnen zijn.

Ons eerste nestje werd geboren op 19 maart 2006. Ondertussen heb ik ook nog de cursus 'zelfstandig hondeninstructeur' afgewerkt en nu heb ik, na de opleiding hondentrimmer, mijn eigen hondenkapsalon met uiteraard als specialisatie de berner beren.

Ik ben nog altijd leergierig en altijd op zoek naar verbetering. Daar ook pupjes een nog betere opgroei-basis kunnen gebruiken en de iets oudere beertjes mogelijks mankementjes of zelfs ouderdoms-probleempjes krijgen in de toekomst zocht ik ook daarvoor een oplossing nl. onze nieuwe en bijzonder leuke lessen van balans en coördinatie waarvoor u bij mij terecht kunt. 
Vandaar de naam van 't Bronkshof - innerlijk en uiterlijk in balans 

Zo kan ik de hondeneigenaars op alle vlakken met raad en daad bijstaan.  
Zelf nu zijn we volop bezig om ons bij te scholen op vlak van voeding, we zijn bezig met 2 verschillende cursussen betreffende voeding. Waarom ? Omdat mijn klanten nog beter te kunnen bijstaan op alle vlakken ...

Alles voor onze klanten ❤❤❤

Alvast veel plezier met het bekijken van onze site !

 

Ghosita van 't Bronkshof
Ghosita van 't Bronkshof
Darusha
Darusha
Darusha
Darusha
Ik en Ghosita
Ik en Ghosita
Quita, Elke en Oonah
Quita, Elke en Oonah
Onze kids met puppies
Onze kids met puppies