make a website
Mobirise

Wie ben ik

Mijn naam is Saskia en samen met mijn gezin hebben we een kleine liefhebberskennel van Berner Sennenhonden.

Gebeten door de Bernermicrobe ben ik na de cursussen van hondenfokker en hondeninstructeur en hondentrimster en uiteraard talrijke workshops, sedert enige tijd de trotse eigenaar van mijn eigen hondenkapsalon.

De naam van het salon komt van mijn kennelnaam. Iedere pup bij ons geboren krijgt "Van 't Bronkshof" als familienaam. Mede door de aanmaningen van pup eigenaars en vrienden die moeilijk een trimsalon vonden voor de grotere loebassen onder ons, zijn we van start gegaan met een salon waar iedereen welkom is, dus ook de grote viervoeters. 

Groot of klein, met de elektrische trimtafel en het elektrisch bad zijn alle rassen bij ons aan het juiste adres om een verwenbeurt te krijgen. We werken met de beste producten en professionele materialen. We staan u bij met raad en daad omtrent de verzorging van uw schat, we werken dan ook naar de wensen van de klant.

Hygiëne, netheid, kwaliteit en het welzijn van uw hond komt op de eerste plaats.

Ik besteed alle aandacht aan de verzorging van uw hond en zorg dat deze zich op haar/zijn gemak voelt. Uw hond krijgt hier een individuele behandeling. Er zijn nooit meerdere honden aanwezig in de salon, zodat alle aandacht naar uw hond gaat en zo de beste verzorging gewaarborgd kan worden. Het is vanzelfsprekend dat als u meerdere honden hebt, deze samen naar de salon kunnen komen.

Ook al ben ik nu sedert juli 2017 fulltime bezig als trimster, toch is het nog altijd best dat u tijdig uw afspraak maakt.

We volgen geregeld workshops e.d. om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends / verbeteringen op vlak van de verzorging.
Af en toe kan u mij ook terugvinden op hondententoonstellingen waar ik met mijn eigen honden aan deelneem.

Wij verkopen in ons salon gezonde snacks / beloningssnacks / trainingssnoepjes / schapenvet blokjes/ ... .

We zijn verdeler van Fish4Dogs, Farmfood, Naturis, Zoowiera, Gowill ...
Bestellingen best vooraf doorgeven

Voor meer info, contacteer ons, we helpen we uw graag verder.

© Van 't Bronkshof 2017 - Webdesign & onderhoud: Smart Site Solutions