how to make your own website

REMINDER

Het eindejaar is in zicht, afspraken worden gemaakt ...
Wenst u ook nog een afspraak voor de verwenbeurt van uw viervoeter voor de feestdagen, boek dan tijdig uw afspraak !!!

Mobirise

Hondenkapsalon
Van 't Bronkshof

Bij Hondenkapsalon Van 't Bronkshof zijn alle rassen, van klein tot groot van harte welkom !

Wij staan voor u klaar om uw viervoeter op afspraak te verwennen.
U kan bij ons terecht voor: ontklitten, ontwollen, scheren, trimmen en de volledige toilettage van uw hond.

Op deze website vindt u alle informatie die nodig is om een bezoek aan ons trimsalon tot een onvergetelijke ervaring voor hond en baas te maken. Foto's van ons geleverde werk mogen uiteraard ook niet ontbreken.

Gediplomeerde hondentrimster (Syntra West)

Onze specialiteit: De Berner Sennenhond !

Enkele nuttige tips...

 1. Breng je hond nooit met een volle maag naar het hondenkapsalon en laat je hond goed uit voor hij binnenkomt.  Breng je hond altijd aan de leiband binnen.
 2. Gelieve eventuele medische problemen van je hond op voorhand te melden zodat we hier rekening mee kunnen houden.
 3. Probeer uw hond droog naar het trimsalon te brengen, een natte vacht is moeilijk te behandelen. Uw hond liefst niet vooraf wassen.
 4. Als u een afspraak niet kan nakomen, gelieve mij dan tijdig te verwittigen.  Indien u niet tevreden bent vertel het ons, bent u wel tevreden vertel het anderen.
 5. Een goede tip voor thuis: Als u uw hond gaat wassen, zorg er dan eerst voor dat je hond geen klitten heeft. Hier gaat het meestal verkeerd. De hond wordt zonder gekamd of geborsteld te worden in bad gezet en gewassen, waardoor de schade niet meer te overzien is. Een volledige geklitte hond is hiervan het resultaat. En ook wij kunnen hiermee geen wonderen meer verrichten. 

Nieuws

 • Sinds juli 2017 hebben wij van ons bijberoep een hoofdberoep gemaakt en kan je bij ons volledige dagen terecht, op afspraak !
 • Wij verdelen ook degelijk hondenvoer: brokken (bv. Naturis, Fish4Dogs, FarmFood,...) - KVV (Naturis, Gowill,...) - snacks of gezonde knabbels (Fish4Dogs, FarmFood, Naturis)
 • Hondenkapsalon Van 't Bronkshof verdeelt nu ook "Gowill natuurlijk honden- en kattenvoer".  Vraag uw proefpakket aan op www.gowill.be en het wordt bij ons geleverd ! 

  U kan best op voorhand doorgeven wat u nodig heeft (per e-mail: bronkshof@gmail.com).
  Wij zullen u verwittigen als uw bestelling binnen is zodat u het dan kan komen afhalen.  Wij beschikken namelijk niet over voldoende ruimte om van alles een grote stock aan te leggen.

Hondenkapsalon Van 't Bronkshof

Saskia Soete

Warandestraat 1b
8770 Ingelmunster

Phone: +32 (0)476 91 59 72 
Email: bronkshof@gmail.com

© Van 't Bronkshof 2017 - Webdesign & onderhoud: Smart Site Solutions